Sikkerhedsskab SC149

Sikkerhedsskab SC149
Hvis du er ansvarlig for virksomhedens / institutionens iPads, telefoner, fotoudstyr, cigaretter, spiritus eller værktøj, har du sikkert også indset, hvor sårbar I er over for at miste disse effekter og hvor nemt og interessant det vil være for en indbrudstyv at hente disse effekter, når i er taget hjem?

SC 149 er den overkommelige løsning, som giver dig tryghed for at alt er på rette plads, når du møder på arbejde næste dag.

Skabets konstruktion er identisk med den tidligere Skafor Blå klasse. Det er netop det sikringsniveau, der gennem en hel generation har givet tyvene præcis så mange udfordringer, at de gang på gang har måttet gå tomhændet bort.

Skabet er fremstillet af 4 mm tykke specialbukkede stålplader. Døren sikres med en kraftig bagfals og 6 stålrigler, heraf 1 nedadgående og 1 opadgående. Manganplader beskytter lås og rigler mod opboring.

Denne helt specielle konstruktion giver masser af plads til alle jeres værdifulde ting for ganske få penge.

Med SC149 fastboltet til en fast bygningsdel er du sikker på, at den særligt ihærdige tyv ikke blot slæber afsted med hele skabet. SC149 er forberedt for fastboltning med huller i bunden.

SC149 leveres standard med nøglelås. Elektronisk kodelås kan monteres i stedet. Vi tilbyder et stort udvalg i kodelåse med mange forskellige funktioner. Hvad enten du ønsker en enkelt omstilbar kode eller en mere avanceret lås med flere forskellige aktive brugerkoder, log, tidsstyring, tidsforsinkelse, kombineret nøgle og kode eller alarmopkobling, så finder du en lås, der opfylder behovet.

Farve: RAL 7035 (lys grå)

Se alle modeller i SC serien Retur til SC serien

Specifikationer

Serie: SC
Indbrudstest: Blå klasse
Brandgodkendt: Nej
Indretning: 3 flytbare hylder
Aflåsning: Nøglelås- Elkodelås kan monteres i stedet.
Farve: Lys grå RAL 7035
Andet: Lysmål Højde 1365mm x 425mm
Rumindhold: 246 liter
Vægt: 158 kg
Udvendige mål
Højde: 1490 mm
Bredde: 540 mm
Dybde: 400 mm
Indvendige mål
Højde: 1480 mm
Bredde: 520 mm
Dybde: 320 mm
DKK 7.900,-
ekskl. moms