Pengeskab Fort 67

Pengeskab Fort 67
Fort 67 er velegnet til indbrudssikring af store værdier såsom kontanter og ædle metaller. Fort 67 er et moderne pengeskab, hvor de nyeste landvindinger inden for indbrudssikring er taget i brug med henblik på at skabe effektiv sikring til den professionelle forretningsdrivende.
Det høje sikringsniveau går hånd i hånd med ønsker om stort rumindhold, effektiv indretning og aflåsning, lav vægt og overkommelig indtransport uden at slå hul i budgettet.
Der er 3 andre større skabe i Fort serien, så det er nemt at finde en model, som passer til netop dit opbevaringsbehov.
Fort 67 er indbrudstestet og godkendt i henhold til den fælles europæiske standard EN1143-1 grade 3 og er certificeret af European Certification Boards (ECB-S).
I henhold til F&P’s (Skafor) regler skal skabe med en vægt under 1000 kg fastboltes til en fast bygningsdel. Fort 67 er forberedt for fastboltning med huller i bunden.
Fort 67 leveres standard med nøglelås. Elektronisk kodelås kan monteres i stedet. Vi tilbyder et stort udvalg i kodelåse med mange forskellige funktioner. Hvad enten du ønsker en enkelt omstilbar kode eller en mere avanceret lås med flere forskellige aktive brugerkoder, log, tidsstyring, tidsforsinkelse, kombineret nøgle og kode eller alarmopkobling så finder du en lås, der opfylder behovet.

Retur til Fort serien

Specifikationer

Serie: Fort
Indbrudstest: EN1143-1 grade lll
Brandgodkendt: Nej
Indretning: 1 flytbar hylde
Aflåsning: Nøglelås. Elkodelås kan monteres
Farve: Lys grå RAL 7035
Andet: Lysmål Højde 510mm x Bredde 350mm
Rumindhold: 74 liter
Vægt: 201 kg
Udvendige mål
Højde: 670 mm
Bredde: 510 mm
Dybde: 510 mm
Indvendige mål
Højde: 537 mm
Bredde: 394 mm
Dybde: 332 mm
DKK 17.200,-
ekskl. moms