Pengeskab SuperBox 1-190SD

Pengeskab SuperBox 1-190SD
SuperBox 1-190SD er til dig der har noget værdifuldt, som fylder meget. Dette pengeskab gør det muligt at indbrudssikre omfattende mængder af værdier rigtigt allerede i første forsøg.

SuperBox 1-190SD er indbrudstestet og godkendt i henhold til den fælles europæiske standard EN1143-1 grade I og er certificeret af European Certification Boards (ECB-S).

Den helt specielle konstruktion giver dette pengeskab et meget stort rumindhold i forhold til såvel størrelse som vægt. Pengeskab SuperBox 1-190SD er derfor velegnet til indbrudssikring af kontanter, smykker, nøgler, spiritus, cigaretter, IT og andet elektronisk udstyr. Det store rumindhold giver ekstra god plads til opbevaring af store effekter.

Ingen andre pengeskabe godkendt i grade I og med så stort et rumindhold vejer så lidt. Den lave vægt gør det muligt at placere pengeskabet uden specielle hensyn til gulvets bæreevne.

Er SuperBox 1-190SD for stor? Der er 5 andre mindre modeller i SuperBox serien, så det er nemt at finde en model, som passer til netop dit opbevaringsbehov.

I henhold til F&P’s (Skafor) regler skal pengeskabe med en vægt under 1000 kg fastboltes til en fast bygningsdel. Skabet er forberedt for fastboltning med huller i bunden.

Skabet er indrettet med flytbare hylder. Det er muligt at tilkøbe ekstra hylder ligesom vi naturligvis tilbyder anden indretning efter ønske.

Selv om nøglelås er standard, lader vi os ikke begrænse af dette. SuperBox 1-190SD kan leveres med elektronisk kodelås i stedet for nøglelås.
Vi tilbyder et stort udvalg i kodelåse. Hvad enten du ønsker en lås med en enkelt omstilbar kode eller en mere avanceret lås med flere forskellige aktive brugerkoder, log, tidsstyring, tidsforsinkelse, kombineret nøgle og kode eller alarmopkobling, så finder du en lås, der opfylder behovet.

Andre pengeskabe godkendt EN 1143-1 grade I

Klik her og se alle modeller i SuperBox serien

Se alle vore pengeskabe / brandskabe

Specifikationer

Serie: SuperBox
Indbrudstest: EN 1143-1 grade I
Brandgodkendt: Nej
Indretning: 4 flytbare hylder
Aflåsning: Nøglelås. Elkodelås kan monteres
Farve: Lys grå RAL 7035
Andet: Lysmål Højde 1710mm x Bredde 690mm
Rumindhold: 873 liter
Vægt: 445 kg
Udvendige mål
Højde: 1900 mm
Bredde: 850 mm
Dybde: 700 mm
Indvendige mål
Højde: 1850 mm
Bredde: 800 mm
Dybde: 590 mm
DKK 23.100,-
ekskl. moms