Værdiskabe Grade I, II, III, IV, V & VI-EX

Værdiskabe fra JC Pengeskabe er skabt med henblik på sikring af store kontantbeholdninger og er både indbruds- og brandtestet efter hhv. Europæisk standard EN 1143-1 og NT Fire 017-60P. Med
godkendelse i klasse IV og V er sikringsniveauet særdeles højt. Yderligere har skabene i sikringsklasse VI-EX gennemgået og bestået sprængningstest.

Det enkle og stilrene design i slagfast hvid strukturlak gør, at skabene er blandt de mest attraktive på markedet. Med en konstruktion i støbt armeret beton og rigler, er sikkerheden optimal ved indbrudsforsøg.

Skabene leveres som standard i Grade I og II med en nøglelås og resterende klasser med to omstillelige nøglelåse. Værdiskabene kan yderligere monteres med mekanisk eller elektronisk kodelås, biometri scanning (fingeraftryks scanning), tidsforsinkelse og fjernstyret overvågning.

Værdiskabene fås i 6 størrelser og med et bredt udvalg af interiørdele for individuel indretning, såsom aflåseligt boksrum, databoks, hængemapperamme, deponeringsindsats, kundebokse m.v.
Værdiskabe fra JC Pengeskabe